Chemisch Co. van Shijiazhuang Xinsheng, Ltd

Het verzekeren van Kwaliteit, het Taxeren van Reputatie, het Verblijven door Contract en het Optimaliseren van de Dienst

 

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

shijiazhuang xinsheng chemical co.,ltd Fabrieksreis

 • lopende band

  shijiazhuang xinsheng chemical co.,ltd fabriek productielijn 0

   

         Shijiazhuang xinsheng chemisch Co., Ltd. Het is jaren in anti-corrossive pigment en de de industrieontwikkeling van het weerstandsbindmiddel en onderzoek op hoge temperatuur van grote particuliere ondernemingen, dat in dongyang wordt het gevestigd, de geografische positie zijn superieur, het mooie milieu, geschikt vervoer. Ondergeschikt heeft professionele productie-installaties één, hebben de fabrieken strikt kwaliteitsbeheersysteem, strikt controle de kwaliteit; xinsheng heeft het chemische product een partij van goed geïnformeerde en deskundige onderzoekers en ervaren exploitant, voor de het productkwaliteit van het bedrijf en legt de goede fundamenten. De bedrijven die de „technologie als macht aan de kwaliteits van overleving“ bedrijfsfilosofie aanhangen, hangen het „klanten eerst“ principe om aan onze cliënten de kwaliteitsdiensten aan te bieden. De onderneming heeft ISO9001 overgegaan: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2000 de internationale, ISO14001-milieusysteem, enz.

     

 • OEM / ODM

  shijiazhuang xinsheng chemical co.,ltd fabriek productielijn 0

   

      Ondergeschikt heeft professionele productie-installaties één, hebben de fabrieken strikt kwaliteitsbeheersysteem, strikt controle de kwaliteit; xinsheng heeft het chemische product een partij van goed geïnformeerde en deskundige onderzoekers en ervaren exploitant, voor de het productkwaliteit van het bedrijf en legt de goede fundamenten. De bedrijven die de „technologie als macht aan de kwaliteits van overleving“ bedrijfsfilosofie aanhangen, hangen het „klanten eerst“ principe om aan onze cliënten de kwaliteitsdiensten aan te bieden.

 • R & D

       

   

   

  shijiazhuang xinsheng chemical co.,ltd fabriek productielijn 0

   

   

   

        wij zijn vervaardiging van zinkfosfaat, aluminiumfosfaat, aluminiumtripolyfosfaat, aluminiumdihydrogen fosfaat, zoals zinkproducten. De jaarlijkse output bereikt 5, 000 ton, wijd wordt gebruikt in: Rubber, deklaag, keramiek, en roestvrije gebieden. ons bedrijf is nu in binnen- en buitenland voor stabiele zakelijke relatie van de meer dan 100 de grote ondernemingenopstelling, en een samenwerkings bedrijfscontract op lange termijn ondertekend, producten die naar Zuidoost-Azië, Europa, Korea, India, Japan en andere landen, xinsheng chemische producten met hoogte - de kwaliteitsdienst naar onze klanten worden uitgevoerd. Aangezien het bedrijf werd gevestigd, in de woeste concurrentie in de markt met de dienst van de technologiekwaliteit voor het doel, met producteninnovatie. Van constant streef ernaar om innovatie te exploiteren, om het proces te verbeteren, productiekost verminderen, krijgen onze klanten het lof. Wij zullen in het buitenland cliënten van huis en warm welkom heten om ons bedrijf te bezoeken en zullen samenwerken, gietend een paar van harmonische gelukkige blauwdruk!

Contactgegevens
shijiazhuang xinsheng chemical co.,ltd

Fax: 86-311-88676379

Direct Stuur uw aanvraag naar ons